Hoe kan ik geld storten?

Om een storting te maken en beginnen te handelen met Plus500 volgt u deze instructies op:

Klik op “Saldobeheer” → “Storten” → Selecteer de gewenste betaalmethode uit de beschikbare opties → vul de velden in en klik op de knop "Verzenden"  (op mobiele apparaten krijgt u toegang tot het scherm "Saldobeheer" via de menuknop). Elke stortingsmethode heeft zijn eigen minimale stortingslimiet, u kunt meer informatie hierover vinden op het scherm "Stortingen" van het handelsplatform. U kunt op een van de volgende manieren storten (houd er rekening mee dat sommige methoden niet beschikbaar zijn in uw regio):

  1. Debet/creditcards - alleen Visa of Mastercard debet/creditcards worden geaccepteerd (afhankelijk van uw regio kunnen er mogelijke limieten zijn).
  2. Elektronische overboeking (PayPal of Skrill).
  3. Bankoverschrijving (directe bank naar bankoverschrijving van fondsen).

Heeft u geen antwoord op uw vraag gevonden? Contacteer ons!
E-mail

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 76,4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.