Biedt u Roll-over diensten aan?

Het merendeel van de instrumenten die wij aanbieden die gebaseerd zijn op termijncontracten hebben een roll-over datum. U kunt deze informatie vinden door te klikken op de 'details' koppeling naast elk instrument op het hoofd handelscherm.
Wanneer een termijncontract de automatische roll-over datum bereikt zoals gedefinieerd in het instrument worden alle open posities automatisch en kosteloos overgebracht tot de volgende termijncontracten bij Plus500.
Om de impact op de waardering van de open positie teniet te doen, gezien de wijziging van de koers van het/de onderliggende instrument (prijs) voor de nieuwe contractperiode, wordt een compenserende correctie aangebracht zodat uw posities open blijven zonder dat ze uw eigen vermogensniveau beïnvloeden. Stop-orders en limiet-orders worden ook proportioneel aangepast om het tarief van het nieuwe contract weer te geven. De waarde van uw positie blijft de impact van de marktbeweging weerspiegelen op basis van uw oorspronkelijk openingsniveau.
Voor meer informatie over hoe roll-over aanpassingen worden berekend, leest u: "Wat is een roll-over aanpassing?"

Als het futures contract geen roll-over heeft, zal de positie sluiten op de ingestelde vervaldatum voor het instrument, zie ook de koppeling "Details". Zie voor meer informatie over de vervaldatum van posities: “Wat is een vervaldatum van een instrument?

Bekijk de video hier.
Heeft u geen antwoord op uw vraag gevonden? Contacteer ons!
E-mail

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 80,5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.