Biedt u notificatie diensten aan?

Ja, en het is helemaal gratis! U kunt notificaties en waarschuwingen ontvangen als u een positie opent/of sluit als een instrument een specifiek minimumbedrag (prijs) bereikt voordat er een Margin Call, etc is. Met deze dienst kunt u beter uw handelsrekening beheren, ook als u zich heeft uitgelogd van het handelsplatform.

U kunt de notificaties instellen door te klikken op "Menu" → "Rekening" → "Notificatie instellingen" en te kiezen of u deze via e-mail/SMS/Push wilt ontvangen.

Houd er rekening mee dat push-meldingen worden verzonden naar elk apparaat dat u ooit hebt gebruikt om u aan te melden op uw rekening. Als u het apparaat van een andere persoon hebt gebruikt om u aan te melden op uw handelsrekening zal dit resulteren in Pushnotificaties die naar dat apparaat worden verstuurd, evenals uw eigen apparaat. In dat geval kunt u contact opnemen met de klantenservice om de apparaten van derden uit uw handelsrekeningrapport te laten verwijderen.

Houdt er rekening mee dat deze notificaties alleen dienen om uw handelsstatus te monitoren, om een actie uit te voeren zoals een positie te openen/sluiten moet u bij het handelsplatform inloggen.

Het is niet altijd gegarandeerd dat u notificaties en waarschuwingen zult ontvangen daar ze door derden worden verzonden. U bent zelf verantwoordelijk om de posities in uw rekening te monitoren en de nodige acties te ondernemen, bijvoorbeeld maar niet beperkt tot: geld overmaken of posities te sluiten.

Heeft u geen antwoord op uw vraag gevonden? Contacteer ons!
E-mail

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 80,5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.