Wat is de verwerkingstijd voor elke methode?

Het tijdsbestek voor de behandeling van een verzoek tot uitbetaling is normaal gesproken 1-3 werkdagen, zodat we verschillende veiligheidscontroles kunnen voltooien voordat de betaling wordt uitgevoerd. Het tijdsbestek voor de ontvangst van betaling is afhankelijk van de betaalmethode en de doorlooptijd van de derde partij remittent.
Op het opname scherm op het handelsplatform worden de minimale terugtrekking vereisten voor elk type betalingmethode vermeld. Om een verzoek tot uitbetaling te verwerken voor minder dan het minimum bedrag kan leiden tot kosten voor uw eigen rekening.

Hieronder vindt u de opname methoden die wij aanbieden. Houdt er rekening mee dat sommige van de methoden mogelijk niet beschikbaar zijn in uw regio:

Elektronische overschrijving - PayPal of Skrill. Fondsen kunnen binnen 3-7 werkdagen in uw e-wallet rekening worden ontvangen nadat de opname is goedgekeurd.
Bankoverschrijving - directe bank naar bankoverschrijving van fondsen. Fondsen kunnen binnen 5 werkdagen op uw bankrekening worden ontvangen nadat de opname is goedgekeurd. Opname naar een bankrekening via overschrijving kunnen vertragingen ondervinden die afhankelijk kunnen zijn van de bankinstelling en de jurisdictie in kwestie.
Kredietkaarten - fondsen moeten worden ontvangen op de bankrekening die gekoppeld is aan de desbetreffende kaart volgens de verwerkingstijd van elke bank.

Ons beleid is om, waar mogelijk, geldopname van de klant te genereren naar dezelfde bron die werd gebruikt als stortingsrekening van de klant. Als een klant bijvoorbeeld met een Visa-kaart stort, zullen we altijd eerst proberen het geld naar dezelfde Visa-kaartrekening over te maken. Zodra de opname is goedgekeurd, wordt het geld bijgeschreven op de Visa-kaartrekening van de klant op de volgende maandelijkse kosten/factuurdatum.

Heeft u geen antwoord op uw vraag gevonden? Contacteer ons!
E-mail

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 80,5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.