Waarschuwingen

Krijg real-time e-mail, SMS en push notificaties gebaseerd op:

Denk eraan dat CFD's een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw volledige kapitaal. Wees er zeker van dat u de bijbehorende risico's volledig begrijpt.

Beginnen

Het instellen van waarschuwingen is gratis, eenvoudig en beschikbaar op alle apparaten. U kunt waarschuwingen instellen door te klikken op het waarschuwingspictogram (  ) in het hoofd handelscherm, en u kunt waarschuwingen bekijken, bewerken en verwijderen vanuit het Waarschuwingen op het applicatie menu (voor mobiel en tablet) of op de zijbalk van WebTrader.

Hoe stelt u een waarschuwing in:

1. Klik op het waarschuwingspictogram

2. Stel de waarschuwingswaarde in

3. Krijg notificaties in real-time

Prijsmelding - EUR/USD
heeft 0.9765 bereikt'

Prijs

Reageer op prijsbewegingen wanneer ze gebeuren

Stel prijswaarschuwingen in om notificaties te krijgen wanneer een instrument een specifiek koop of verkoopprijs bereikt.

Voorbeeld:

U wilt weten wanneer de olie koop prijs $49.81 bereikt omdat u denkt dat het waarschijnlijk zal stijgen. Stel een prijswaarschuwing in, en als olie dat niveau bereikt, zullen de notificaties worden verzonden naar u via uw voorkeurmethode van communicatie (e-mail/SMS/push).

alerts-screen-price

Wijziging % (dagelijks of per uur)

Ontvang notificaties in een ogenblik over procentuele toename of afname

Gebruik wijziging % waarschuwingen om meldingen te krijgen wanneer de absolute prijswijziging (positief of negatief) van een instrument een bepaald niveau bereikt. Wijziging % waarschuwingen kunnen ook worden ingesteld op een dagelijkse of per uur wijze.

Voorbeeld:

U wilt genotifieerd worden wanneer aardgas stijgt met 0.80% van de laatste handelssessie. Nadat u een waarschuwing instelt, een globaal marktevenement doet de prijs stijgen met 0.80%, en u krijgt dan een waarschuwing van waaruit u direct kunt inloggen op uw rekening.

alerts-screen-change

Sentiment van handelaren (kopers % vs. verkopers %)

Kom te weten hoe de andere handelen in real-time

Het sentiment van handelaren is een uniek notificatie hulpmiddel dat automatisch wordt geactiveerd wanneer het percentage van kopers or verkopers (onder Plus500 klanten) een bepaald niveau bereikt.

Voorbeeld:

De huidige markt trend voor de USA 500 is 51% kopers, 49% verkopers. U wilt weten wanneer het kopers % 56% bereikt of overschrijdt, dust stelt u dienvolgens een sentiment van handelaren waarschuwing in.

alerts-screen-sentiment
24/7 Ondersteuning
Hulp nodig?
24/7 Ondersteuning

Denk eraan dat CFD's een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw volledige kapitaal. Wees er zeker van dat u de bijbehorende risico's volledig begrijpt.