Bescherming van geld van klanten

Bescherming van geld van klanten

Wanneer u een rekening bij ons opent houden wij uw vermogen in overeenstemming met de regels voor cliëntenvermogen van de Cyprus Securities and Exchange Commission. Onder deze regels betalen we elk cliëntenvermogen in een afzonderlijke cliëntenbankrekening.

Denk eraan dat CFD's een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw volledige kapitaal. Het handelen met CFD's is mogelijk niet geschikt voor u. Wees er zeker van dat u de bijbehorende risico's volledig begrijpt. Raadpleeg a.u.b. eerst onze Risicowaarschuwing en onze Gebruikersovereenkomst voordat u onze diensten gebruikt.
Bescherming van geld van klanten
Het volledige cliëntenvermogen wordt op een afzonderlijke cliëntenbankrekening gehouden in overeenstemming met de regels voor cliëntenvermogen van de Cyprus Securities and Exchange Commission. 
Plus500CY Ltd gebruikt uitsluitend eigen fondsen voor hedging 
Plus500CY Ltd schuift geen geld van retailklanten door naar hedging tegenpartijen 
Plus500CY Ltd neemt geen speculatieve posities in op de markt 
Plus500CY Ltd staat niet bloot aan risico voor ondernemings- of landenkrediet 
Plus500CY Ltd wordt gecontroleerd door de CySEC 
Plus500CY Ltd belegt niet met geld van retailklanten 

Investor Compensation-fonds

Plus500 neemt deel aan het Investor Compensation-fonds voor cliënten van investeringsfirma's die gereguleerd worden in de Republiek Cyprus. Plus500 biedt u de veiligheid, hulpbronnen, wereldwijde dekking en service van een multinationale organisatie met meer dan 1,000,000 cliënten wereldwijd die miljoenen transacties per maand uitvoeren. Bovendien is Plus500 schuldenvrij, heeft substantiële liquiditeit en een aanzienlijk overschot reglementaire kapitaalreserves ten opzichte van de wettelijke eisen. Lees meer:Investor Compensation-fonds