Denk eraan dat CFD's een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw volledige kapitaal. Het handelen met CFD's is mogelijk niet geschikt voor u. Wees er zeker van dat u de bijbehorende risico's volledig begrijpt. Raadpleeg a.u.b. eerst onze Risicowaarschuwing en onze Gebruikersovereenkomst voordat u onze diensten gebruikt.

Aanbiedingen van beperkte duur

Uw eerste stortingsbonus ontvangen

 1. Login op de WebTrader Klik hier
 2. Klik op 'Echt handelen'
 3. Klik op 'Een nieuwe rekening openen'
 4. Klik op 'Saldobeheer' in de hoek linksonder
 5. Selecteer een stortingsmethode
 6. Voer de bonuscode in (uit de tabel hieronder) in het stortingsveld
 7. Het bonusbedrag zal worden bijgeschreven op uw rekening nadat u het vereiste aantal punten hebt verhandeld
Minimumstorting Bonusbedrag Vereiste TPoints Bonuscode
€100 €30 50 FIRST100
€500 €150 150 FIRST500
€1000 €200 200 FIRST1000
€5000 €1000 1000 FIRST5000
€200 €60 60 **
 • Elk instrument geeft verschillende TPoints (trader points) per verhandelde hoeveelheid - KLIK HIER om de volledige tabel van de instrumenten te bekijken.
 • ** Deze bonuscode is van alleen van toepassing op speciale bonuspromoties. De speciale bonuscode zal worden gepubliceerd in de betreffende speciale bonus promotie .

Bonus voorwaarden en overeenkomsten

 1. Af en toe kan Plus500 extra bonus promoties aanbieden, die u worden aangeboden op basis van bepaalde vooraf gedefinieerde criteria en op eigen discretie van Plus500. Indien u in aanmerking komt voor deze bonus verschijnt er een bericht met de details van de bonus in uw Plus500-Account en/of een relevante e-mailbericht wordt naar u toegestuurd.
 2. Deze bonus kan alleen worden opgenomen zodra u voldoet aan het vereiste minimum handelsvolume dat wordt aangegeven met Handelspunten.
 3. Alle bonussen vervallen na 90 dagen (tenzij anders aangegeven), als niet wordt voldaan aan de minimale vereiste handelsvolumes.
 4. Voor elk type bonus, wordt er slechts een bonus aangeboden per uitgebreid huishouden, dwz klanten die te maken hebben met andere klanten door een of meer, in elke combinatie, van de volgende: naam, telefoonnummer, adres, e-mailadres, IP-adres , naam op de credit/debit card, credit/debit card nummer, machine-ID en elke andere vorm van identificatie-informatie.
 5. Als u de bonus niet wilt ontvangen, voert u niet de desbetreffende bonus code in als dit wordt gevraagd. U kunt ons dit ook laten weten via de "Contacteer ons" pagina op de website van Plus500’ of via het “Help” menu of het Plus500 Handelsplatform.
 6. Plus500 is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u kunt oplopen als u met de bonus handelt.
 7. Deze aanbieding is onderworpen aan de Gebruikersovereenkomst en het misbruik van deze aanbieding kan leiden tot het inhouden van de bonus en de bonus gegenereerde winsten.
 8. Plus500 behoudt zich het recht deze bonus promotie te wijzigen, op elk moment in te trekken of te beperken.
 9. Plus500 is de enige arbitrator van de bonus 'eisen' / 'termen' en alle relevante bijkomende kwesties.