Plus500 does not provide CFD services to residents of the United States. Visit our U.S. website at us.plus500.com.

Hoe u uw eerste stortingsbonus kunt ontvangen

  1. Klik hier voor toegang tot het scherm 'Storten'.
  2. Selecteer een stortingsmethode.
  3. Voer de bonuscode in (uit de tabel hieronder) in het stortingsveld.
  4. Het bonusbedrag zal worden bijgeschreven op uw rekening nadat u het vereiste aantal punten hebt verhandeld.  Zie hieronder voor de bonus T&C's
Minimumstorting Bonusbedrag Vereiste TPoints Bonuscode
200 € 55 € 50 Welcome
500 € 150 € 100 BRONZE
1.000 € 200 € 150 SILVER
5.000 € 1.000 € 700 GOLD
10.000 € 1.800 € 1500 PLATINUM
50.000 € 9.000 € 8000 DIAMOND
  • Elk instrument geeft verschillende TPoints (handelspunten) per handel hoeveelheid – KLIK HIER om de volledige tabel van de instrumenten te zien
  • ** Deze bonuscode is alleen van toepassing op speciale bonuspromoties. De speciale bonuscode zal worden gepubliceerd in de toepasselijke speciale bonus promotie.
Foto van twee grafieken met geschenk in het achtergrond

Bonus voorwaarden en overeenkomsten

  1. Af en toe kan Plus500 extra bonus promoties aanbieden, die u worden aangeboden op basis van bepaalde vooraf gedefinieerde criteria en op eigen discretie van Plus500. Indien u in aanmerking komt voor deze bonus verschijnt er een bericht met de details van de bonus in uw Plus500-Account en/of een relevante e-mailbericht wordt naar u toegestuurd.
  2. Deze bonus kan alleen worden opgenomen zodra u voldoet aan het vereiste minimum handelsvolume dat wordt aangegeven met Handelspunten.
  3. Trader Points zullen worden gebruikt om de voorwaarden van één lopende bonus te voldoen per keer, in een chronologische volgorde. Zodra u voldoet aan de voorwaarden van de eerste bonus, zult u beginnen trader points te verzamelen voor uw volgende lopende bonus, en zo verder. Trader Points kunnen niet worden overgedragen tussen bonussen.
  4. Alle bonussen vervallen na 90 dagen (tenzij anders aangegeven), als niet wordt voldaan aan de minimale vereiste handelsvolumes.
  5. Voor elk type bonus, wordt er slechts een bonus aangeboden per uitgebreid huishouden, dwz klanten die te maken hebben met andere klanten door een of meer, in elke combinatie, van de volgende: naam, telefoonnummer, adres, e-mailadres, IP-adres , naam op de credit/debit card, credit/debit card nummer, machine-ID en elke andere vorm van identificatie-informatie.
  6. Als u de bonus niet wilt ontvangen, voert u niet de desbetreffende bonus code in als dit wordt gevraagd. U kunt ons dit ook laten weten via de "Contacteer ons" pagina op de website van Plus500’ of via het “Help” menu of het Plus500 Handelsplatform.
  7. Plus500 is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u kunt oplopen als u met de bonus handelt.
  8. Deze aanbieding is onderworpen aan de Gebruikersovereenkomst en het misbruik van deze aanbieding kan leiden tot het inhouden van de bonus en de bonus gegenereerde winsten.
  9. Plus500 behoudt zich het recht deze bonus promotie te wijzigen, op elk moment in te trekken of te beperken.
  10. Plus500 is de enige arbitrator van de bonus 'eisen' / 'termen' en alle relevante bijkomende kwesties.

Waarom Plus500?

Beschermd & veilig

Uw gegevens zijn veilig en uw geld wordt bewaard op gescheiden bankrekeningen, in overeenstemming met wettelijke vereisten.

Professionele ondersteuning

Geniet van toegewijde klantenservice de klok rond in meerdere talen.

Gereguleerd

Plus500CY Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (Licentie Nr. 250/14).

Betrouwbaar

Plus500 Ltd is een FTSE 250 bedrijf genoteerd aan de belangrijkste markt van de beurs van Londen voor beursgenoteerde bedrijven.