Grondstoffen CFD-handel bij Plus500

Handel in een variëteit van populaire grondstof CFD's met hefboomwerking. Goud, olie en zilver zijn beschikbaar op onze toonaangevende handelsplatform.

Denk eraan dat CFD's een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw volledige kapitaal. Wees er zeker van dat u de bijbehorende risico's volledig begrijpt.

Olievaten en goudstaven

Plus500UK Ltd is toegelaten en gereguleerd door de Britse Autoriteit Financiële Markten (FCA). Britse Autoriteit Financiële Markten-registratienummer: 509909
Gevestigd in London

Handel in grondstoffen met hefboomwerking

Handelen in grondstoffen met hefboomwerking tot 1:150 is mogelijk met Plus500. U kunt beginnen te handelen met zo weinig als € 100 om het effect van € 15.000 kapitaal te verwerven!

Bekijk onze grondstoffen

Negatief saldo bescherming

Bereken uw risico - met Plus500 kun je niet meer dan uw handelsrekening saldo verliezen als gevolg van onze bescherming tegen negatief saldo.

Controleer winst en verlies

Op het Plus500 handelsplatform kunt u gemakkelijk stops en limieten-orders instellen om een positie sluiting op een bepaalde prijs aan te vragen. Om slippage volledig te voorkomen kunt u ook een gegarandeerde stop-order instellen.

Lees verder
  • De dienstverlening van Plus500 wordt grotendeels gecompenseerd door de bid/ask spread.
Twee mobile telefoons tonen het Plus500 handelsplatform

Waarom Plus500?

Eenvoudig & intuïtief Platform

Competitieve Spreads

Geen commissies

Geautoriseerd en gereguleerd

Negatief saldo bescherming

24/7 online ondersteuning

24/7 Ondersteuning
Hulp nodig?
24/7 Ondersteuning