Handelen in aandelen-CFD's bij Plus500™

Plus500CY Ltd is de uitgever van de financiële producten die beschikbaar zijn op deze website. Plus500CY Ltd wordt gereguleerd door CySEC (Licentie nr. 250/14).
Handelen in aandelen-CFD's bij Plus500™

Aandelen van 20 verschillende markten

Handel in CFD's op aandelen uit 20 landen: VS, GB, Duitsland, Frankrijk en meer. Dividend aanpassingen worden rechtstreeks aangebracht op uw Plus500-account. Lage spreads tussen de koop- en verkoopprijzen. Geen commissies. Voor onze tarieven, klik hier.

Handel in Nederlandse, Europese en Amerikaanse aandelen

Profiteer van dalende of stijgende markten door short of long te gaan Geen wisselkosten.

Handelen in aandelen met hefboom

Flexibel handelen in CFD-aandelen. Het vermogen om met kleine bedragen het effect van handelen in hogere bedragen te realiseren.

Controle over winsten en verliezen

Bepaal vooraf uw winst/verlies op het Plus500-platform en uw posities worden automatisch gesloten wanneer de ingestelde prijs wordt bereikt.

Lijst met aandelen - klik hier
Denk eraan dat CFD's een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw volledige kapitaal. Het handelen met CFD's is mogelijk niet geschikt voor u. Wees er zeker van dat u de bijbehorende risico's volledig begrijpt. Raadpleeg a.u.b. eerst onze Risicowaarschuwing en onze Gebruikersovereenkomst voordat u onze diensten gebruikt.